Fanden i Troms rides again!

Fanden i Troms rides again!

Fanden i Troms presenterer Onségen Ensemble og Kürøishi

Nå har det vært stille ei stund fra denne siden. Det er flere årsaker til det, men det er ikke til å legge skjul på at pandemien hadde mest å si! Men nå er vi klare igjen. Førstkommende fredag har jeg booket to finske band! I samarbeid med Arctic Pulse har de skaffet en svær nightliner, kjører fra Oulu og besøker hele nordkalotten i Luleå, Bodø, Jokkmokk og Tromsø! 

Det blir noe for enhver smak, der Onségen Ensemble utforsker postrock verden over med kule visuals! 

Kürøishi spiller en japaninspirert d-beat som kan minne om gammel Tragedy! 

Det er kult at disse gutta får backing fra Arctic Pulse for uten dem hadde ikke jeg hatt råd til å booke bandene, eller de hatt råd til å komme. Så dette er en av konsertene som rett og slett bare er havnet i fanget på oss, og derfor anbefaler jeg alle å ta turen!

Ellers har jeg startet en Tromsø Hardcore-profilInstagram der jeg i all hovedsak blir å promotere Tromsøundergrunnen, legge ut bilder/videoer fra de siste 15 årene og booke band til Tromsø. Jeg er utrolig stolt av å være en del av et så inkluderende og bra miljø som vi har her i Tromsø og jobber hver dag for å utvide miljøet! Dere kan hjelpe til med å støtte lokale band, snakke med kids om scena, dra på konserter og generelt bare støtte opp under det vi har gående! Takk for meg og ses på Bastard Bar på fredag!

-T