Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Poor Bambi

25/02/2023 @ 22:00 23:00

Poor Bambi ble raskt kjent for sitt energiske sceneshow og utradisjonelle oppsett med to gitarer, vokal og trommer. Med fokus på et hissig driv, høyt støynivå og sterke melodier, serverer bandet deg det de selv kaller for Brutal Pop. 

I løpet av et år har de sluppet tre singler og allerede rukket å dele scene med artister som Dagny, Pom Poko og Valp. Våren 2022 unnagjorde bandet en turné i Norge og stakk av med seieren i Jærnattå Uhøyrt, som gjorde at de gikk fra å spille for 100 til 4000 mennesker.

Singlene «Teddy Boy» og «Runaway» ble fulgt opp av den nyeste låten «Jokes Aside» som ble sluppet 9. september gjennom Stavanger-labelet Tukan Records. Alle singlene har høstet god omtale hos kritikerene, og bandet lover at det er mer musikk på vei! 

Stavanger Aftenbladet – Leif Tore

Nytt Stavanger-Band, en gjeng melodiske bråkebøtter med pønkeattityde. 

Litt støy, litt allsang, både brutalt og ryddig samtidig. Bra dame (Sarah Hestness) i front. 

Vi vil gjerne høre mer. 

Radio Revolt – Alexandra Simonsen

Det ferske Stavangerbandet Poor Bambi leverer med debuttaingelen «Teddy Boy» hardtslående musikk som de selv beskriver som brutal pop. 

Denne låten er en liten energibombe full av deilig rocke-ånd, med vokalist Sarah Hestness sin kraftfulle perfekte stemme i spissen. 

Stavanger-trioen består av Sarah Hestness på Vokal og gitar, Espen Eidem på gitar og Simen Amundrud på trommer.

Bastard Bar

Strandgata 22
Tromsø, Norway
+ Google-kart