Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

LARSIVELI

oktober 28 @ 22:00 23:00

Larsiveli har vært «din favorittrappers favorittrapper» en stund, men i 2018 fikk et større publikum øynene opp for ham – med låten «Baby», som lå på A-listen til NRK P3 fra april til august. Han begynte å bygge sin trofaste fanskare allerede i 2010, med duoen Greenlight sammen med Jesse Green, som fortalte ufiltrert om en småbyoppvekst på siden av samfunnet. 

Larsiveli har en egen evne til å formidle sterke følelser, i kombinasjon med unike ferdigheter og musikalitet. Han er «…en av de mest fleksible rapperne i landet, med en evig omskiftelig rapflow» (Klassekampen), «stahet og sult, blandet med ydmykhet og koketteri» (Natt & Dag), med et «sjeldent stjernepotensiale» (Dagbladet). 

Ep-en «Tvilling» kom i starten av 2019, som blant annet inneholdt singlene «Dykker dypt»,«Mamma Mia», og «Kommer hjem», og landet han en Spellemann for “Årets Låtskriver” i 2020. De siste årene har han og produsenten JNS (Stig Brenner/Marstein/Britz) låst seg inne i studio, og denne høsten dropper han endelig sitt debutalbum. 

Bastard Bar

Strandgata 22
Tromsø, Norway
+ Google-kart