Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Jørgen Dretvik & Sylfrekt Orkester

juni 29 @ 21:00 23:00

Jørgen Dretvik & Underverdenen handler om å gå ned i de dypeste avgrunnene i seg selv og «spille» ut alt som ligger der på godt og vondt. Dette gjør musikken til en frigjøringsprosess hvor utrykket er så personlig at det bli universielt. 

Det musikalske utrykket er sjamanistisk ikledd progressiv pønk og alternativ rock. Tekstene snakker om kjærnen av det å være menneske og henter inspirasjon fra personlige opplevelser samt div visdomstradisjoner og sjamanistiske praksiser verden over
 

Sylfrekt Orkester er et punkband som egentlig spiller klassisk rock med et iherdig forsøk på ha en viss popsensibilitet. Referansene kan uansett i all hovedsak sies å være det beste av norsk rock fra slutten av 80-tallet og fram til i dag med Jokke, DumDum Boys, Ingenting og Oslo Ess som de tydeligste.

Hele denne sulamitten er krydret med nesten grenseløs dedikasjon til nord-norsk språk og livssyn. Så sterk er dedikasjonen at bandet har medlemmer fra både Nordland, Troms, Finnmark og vinterkolonien Spania. Språklig handler det meste for Sylfrekt Orkester seg om de nære tingene som sykdom, angst, livskriser og kommunikasjon. Alt levert med sarkastiske snerr fra start til slutt.

Bastard Bar

Strandgata 22
Tromsø, Norway
+ Google-kart