Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Inger Nordvik

mars 23 @ 21:00 23:00

«Det er sjelden å høre debutalbum av en slik kunstnerisk modenhet og som er så overbevisende» Deutschlandfunk (DE)

Den nordnorske artisten Inger Nordvik har sin bakgrunn fra klassisk musikk, men som låtskriver har hun valgt å trekke inn elementer fra både folk, art-pop og jazz. Dette blir beskrevet som et helt særegent musikalsk univers. I 2020 slapp hun det kritikerroste debutalbumet «Time», hvor hun blir sammenlignet med store navn som Joni Mitchell og Kate Bush.

Med «Time» har hun allerede oppnådd flere milepæler, både her hjemme og i utlandet. I Tyskland ble hun plukket ut som ”én av ti artister vi har mest tro på i 2020” (Zitty og TipBerlin), og ”Time” ble kåret til ”Månedens Album” blant flere anmeldere. Om debuten skrev britiske Clash Magazine:

”Inger Nordvik’s  singel ’Lost’ er en uendelig vakker kreasjon (…) Med sin blanding av jazz- og folkemusikkelementer er albumet ’Time’ en enestående prestasjon.”

På nyåret følger hun opp med sin andre fullengder «Hibernation». På dette albumet utvider Inger imidlertid sitt karakteristiske kammerpop-sound av piano og vokal med en rikere produksjon. Hun har latt seg inspirere av det organiske soundet fra 60- og 70-tallet, men skaper likevel sin egen stil. Vokalen står som selve grunnmuren og hun har en stemme som er kjent for å berøre.

På nyåret tar hun med seg det nye albumet til Tromsø, og gjør en nedstrippet og intim konsert på Bastard.

Medvirkende:
Inger Nordvik (piano og vokal)
Torstein Slåen (gitar)

“En debut med utelukkende spennende låter som utviser en forbausende modenhet (…) Uten å se seg blind på internasjonale forbilder, har hun skapt og perfeksjonert sin helt egen stil.” 5/5 Stereo (DE)

«Svært sjelden dukker det opp debutalbum som tar pusten fra en. Inger Nordviks debutalbum er intet annet enn magisk.» 6/6 Harstad Tidende

Bastard Bar

Strandgata 22
Tromsø, Norway
+ Google-kart