Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Hey Gloria

november 11 @ 22:00 23:00

HEY GLORIA pressetekst

Fra den kjølige Trondheimsfjorden og fra varmen i Svartlamoens rebelske ansikt ble Hey Gloria skapt av Linnea Jansson og Kristin Wensel Ellingsen.

Hey Gloria var et undergrunnsfenomen til singelen Jag vill ha dig ble lansert. Låta gikk varm på NRK og jungeltelegrafen begynte å røre på seg.

Etter å ha bemerket seg med sine ryggmargsrøskende livekonserter i Norge og Sverige, sikret de seg platekontrakt med Crispin Glover Records. Debutalbumet Hur fort ska man gå slippes august 2023.

Hey Gloria sprer glede og bakoversveis med sin flerrende og ultrafengende rock. Den finstemte skakkheten i bandets hjerte kaster deg mellom sylskarpe tanker og opprivende følelser, og det med en fandenivoldsk innstilling som anerkjenner elementer fra alternativ, psykedelisk rock og postpunk.

Hey Glorias magiske lydlandskap er et musikalsk eventyr du ikke vil gå glipp av.

Omtale

Hey Gloria impress on the clattering and hypnotic «Jag vill ha dig».
Splitting the difference between Velvet Underground, Young Marble Giants and Galaxie 500, Trondheim’s Hey Gloria are making some of the most mesmeric rock and roll to come from Scandinavia in some time.

– The Line Of Best Fit

Hey Gloria har fått til den samme vibben som Velvet Underground var helt rå på! Rett fram nydelig! Mer av dette, vær så snill Hey Gloria!

– NRK P3

En av de absolut bästa livespelningarna jag har sett på Landet.

– Mattias Rudén, Landet, Stockholm

Og settet består av ei rad med pop-perler sunget av en karismatisk vokalist. Dette er musikk som bare venter på å bli fanga opp av et adskillig større publikum enn de som fikk plass på UFFA.

Litt Velvet Undergroundsk, og det trenger verden mer av.

Hey Gloria er

Linnea Jansson: Vokal // Synth
Kristin Wensel Ellingsen: Lap Steel // Telecaster // Beats Nicolas Leirtrø: Baritonegitar
Håkon Kvam: Trommer
Jonathan Fimland Kleven: Bass

Bastard Bar

Strandgata 22
Tromsø, Norway
+ Google-kart