Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

GRIM PIL | POPPA LARS´ BDAY BASH

juni 16 @ 21:00 23:30

Som en del av Poppa Lars´ Birthday Bash er vi stolte over å presentere fenomenet GRIM PIL live i Tromsø, fredag 16. juni på BASTARD BAR!

Albumet «Kong Ødemark – Kapittel I» er ute fra 5. mai, og anbefales sterkt! Her får du historien om et individ i en moderne og ødelagt verden, som tok et steg ut i mørket – og ble der til han hadde lært seg å lage ild. 

Skarpe tekster, vilje til å utforske og vise frem mørke sider, selvtillit vs ydmykhet, ensomhetens klarhet og maskulin sårbarhet er noe av det som gjør Grim Pil til en unik artist – og definitivt noe av det heftigste av ny, norsk rap! Alt satt til tunge beats, fra bl.a Heffy Beluga og Norges Hip Hop-nestor Tommy Tee.

Etter å ha lagt ned en betydelig innsats i 2022, har Grim Pil mottatt anerkjennelse fra flere nasjonale aviser, samt radiokringkastere og bransjeeksperter, og har blitt tildelt flere 5-stjerners anmeldelser for sitt arbeid. Siden sitt første Grim-slipp i 2020, har han gitt ut både en EP-trilogi og en mixtape-trilogi, og vist seg som en svært produktiv artist – som også har gjort gjesteopptredener på Tommy Tee’s album «Overskudd» og Jaa9 & OnklP’s album «Rake rør og tøffe tak». 

Support og DJs for kvelden annonseres fortløpende!

Bastard Bar

Strandgata 22
Tromsø, Norway
+ Google-kart