Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

DREAMSLAIN / SUPP: PHRENOGRAPHERS

juni 23 @ 21:00 23:00

Dreamslain
Dreamslain er en metaltrio bestående av Anna Loppacher – keyboards, Daniel Paulsen Figenschou – trommer og Igor Jakobsen – gitar og vokal. Musikken kombinerer ekstremmetal, progressiv rock og elementer av klassisk musikk. I tekstene utforsker bandet historiske og politiske, men også fantasy-temaer. Urettferdighet i verden er en rød tråd. Alle bandmedlemmer spiller improviserte soloer, derfor oppleves Dreamslain’s dynamiske og melodiske sound best live.

Forutenom Tromsø, har Dreamslain spilt i Bergen, Luleå, Luzern og Kirchberg. I Tromsø har de spilt med bl.a. Circus Maximus, Vulture Industries, Cretura og Claymords.

 Phrenographers
Phrenographers er en nyoppstartet duo basert i Tromsø bestående av Vincent Stephen på trommer og vokal og Igor Jakobsen på bassgitar. Siden 2021 har de dyrket frem en særegen form for tung blues. Musikken oppstår i berøringspunktet mellom Robert Johnson, Black Sabbath og PJ Harvey. Sangene er inspirerte av blant annet hekseprosessene, gotisk litteratur og utfordringer med å komme seg ut av huset en fredagskveld.
 

Dette blir urpremiere på sangene og en mulighet til å sjekke ut et helt ferskt band.

Bastard Bar

Strandgata 22
Tromsø, Norway
+ Google-kart