Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Dangerface

juni 9 @ 22:00 23:00

DANGERFACE er høylytt, noen ganger ufordragelig, definitivt karismatisk…

DANGERFACE er høylytt, noen ganger ufordragelig, definitivt karismatisk og har bøtter med sjarm. DANGERFACE høres ut som det ville kjærlighetsbarnet til Hot Snakes og The Bronx. DANGERFACE sin signatur er pønkrock-riff med knivskarp egg, pakket inn med en sprudlende energi som er designet for å få deg til å danse til “all the wrong songs and enjoy all the wrong moves”.

Bandet har bygget et rykte for å være et vilt energisk og fengende live-band. Å matche bandets energi live som publikum betyr at du vil svette, noen ganger blø, en gang i blant brekke et bein, men alltid smile og synge med mens du gjør det.

DANGERFACE ga ut debutalbumet «Get Loud!» i 2019, som fikk ros både innen- og utenlands, bl.a. fra Metal Hammer UK og PunkNews.org. Etter utgivelsen av albumet turnerte DANGERFACE nådeløst og spilte også en gig på 2000 Trees Festivalen i Storbritannia samme år.

Metal Hammer kalte «Get Loud!» en «mektig imponerende debut som lover mye mer i vente». Vel, mer har kommet!

«Be Damned!» kunne lett vært det «vanskelige» andre-albumet til DANGERFACE. Men, det er det ikke! Her får man servert alt i fra catchy hooks og sår desperasjon, konstant backet av bandets ånd som er et upolert «rett-i- trynet» sammensurium inspirert av post-COVID apokalyptiske tilstander, godt forankret i punk-rockens verden, krydret med hardcore, metal og det glade 80- tallet.

Bastard Bar

Strandgata 22
Tromsø, Norway
+ Google-kart