Loading Events

« All Events

Major Fluke

April 1 @ 22:00 23:00

Major Fluke fra Narvik og Trondheim oppstod da de to låtskriverne og barndomsvennene bak navnet endelig slo sammen hodene og ideene og jobbet fram debutskiva «Years Ahead Hours Behind» i 2020. Etter det har de samlet seg til et band og hevdet seg som en av Nord-Norges best bevarte hemmeligheter ved at de har høstet utelukkende fremragende kritikker for de konsertene de har spilt så langt. Major Fluke har også satt spor lenger sør da de ble stemt frem til finalen i Bandwagon Trøndelag, samt vært en gjenganger på lokalradio i Trondheim. Hele skiva samt nyeste singel «Goodbye Dubai» er å finne på Spotify etc. 

Siden de besøkte Bastard Bar sist gang høsten 2021 er det kommet en haug nye låter til og bandet blitt bedre og tightere enn noensinne. Ta sjansen på å oppdag noe nytt og bra, og bli med å slipp hemmeligheten løs på Bastard lørdag 1.april. 

» Major Fluke er et band som utelukkende spiller eget materiale, og som fortjener større oppmerksomhet enn bandet har fått til nå. Sangene deres er varierte med gode og spennende melodilinjer, og stilmessig flyter Major Fluke mellom flere punkter, og er egentlig vanskelig å kategorisere – om det i det hele tatt skulle være noe poeng.

Det er rock, ballader, blues, indie og innslag av country. Tekstene er også gode og krever noe av publikum. Det anbefales sterkt å lytte til dette bandet når Major Fluke spiller neste gang. «

(Jan Westby, Fremover 30/10-22)

Bastard Bar

Strandgata 22
Tromsø, Norway
+ Google Map